A Profi Seeds Agro-ról

Cégünket, a Profi Seeds Agro Kft-t , 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kizárólagosan forgalmazott termékeinkkel javítsuk a zöldség, gyümölcs, dísznövény és szántóföldi haszonnövények termesztési háttér feltételeit.

Arculatunkat , termékkínálatunkat ezen ismeretek jegyében alakítjuk folyamatosan.

Igyekszünk termelőink igényeinek eleget tenni. Folyamatosan kutatjuk és teszteljük a legköltséghatékonyabb, de egyben a legmegbízhatóbb tápanyag utánpótlásokat, melyek segítik a növénytermesztést a kialakult szélsőséges időjárási körülmények között.

SuliFlor professzionális termesztő tőzegünk egyedülálló tulajdonságaival és megbízhatóságával bizonyított már több palántanevelőnknél és dísznövény kertészünknél.

STALLATICO  szarvasmarha és POLLINA  baromfi trágyánkat egyre több területen alkalmazzák már szabadföldi és fóliás zöldség termesztésben, szőlészetekben és gyümölcs kultúrákban egyaránt.

GRENA  termékcsaládunk  a legígéretesebb a szélsőségek kiküszöbölésére.

Idrogrena termék családunk jelenleg három tagból áll.

  • Idrogrena növénykondicionáló, növekedés és termésszabályozó biostimulátor,
  • Idrogrena Plus a fagyvédelemben és a jégkár okozta regenerálódásban játszik fontos szerepet,
  • IdroKgrena pedig a terméskötést, a jobb íz-és színhatást segíti elő, valamint a tavaszi és őszi fagyvédelemben a fagyvédelmi időt hosszabbítja meg.

Grena szerves műtrágyáink szintén biostimulátorként működnek, lassú kibocsátású szerves műtrágyák, melyek a műtrágyákra jellemző növénytápláló hatás mellett a talajban, a gyökerek között élő mikroorganizmusokra is hatással vannak.